/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Faberlic Catalog Romania 2017

Catalogul Faberlic Romania 2017 se lanseaza in iunie. Faberlic Catalog Romania prima editie. Faberlic Romania Catalog nou pe 2017 la revenirea firmei la noi in tara. Primul catalog Faberlic Romania pe 2017 va fi lansat in Bucuresti pe 17 iunie. Un catalog Faberlic Romania cu peste 340 de pagini, produse din gama hainelor si cosmeticelor. Pentru a primi acest catalog aviversar trebuie sa va inscrieti pe acest site in perioada de precampanie.

La inscriere Faberlic Romania de pe acest site in perioada de dinainte de lansara vi se activeaza contul. Dar dupa inscriere Faberlic Romania veti primi acasa si primul catalog. Va fi un catalog Faberlic de colectie: primul din 2017. Primul Catalog Faberlic Romania dupa revenirea firmei la noi in tara. Pentru inscrieri Faberlic Romania dati click pe bannerul de mai jos.

Faberlic inscriere Roania

Inscriere Faberlic Romania

Pentru inscriere Faberlic Romania accesati formularul de pe acest site. Inscrieri Faberlic Romania directe de pe acest site, fara obligatii de comenzi. Un catalog gratuit Faberlic Romania veti primi doar daca va inregistrati in precampanie (pana pe 20 iunie). Toate persoanele, clientele, reprezentantii care isi activeza contul prin acest site pana la 20 iunie vor primi un catalog gratuit Faberlic Romania. Este primul si singurul catalog gratuit Faberlic Romania: la lansarea firmei in Romania.

Catalogul gratuit Faberlic Romania il primiti doar in perioada de precampanie. Faberlic Romania nu ofera catalog gratuit la inscriere, el va fi trimis doar de liderii de retele. Dupa lansarea Faberlic Romania (cand veti primi datele de logare) trebuie sa va inscrieti in site si sa faceti minim o comanda. Experienta de pe piata din Romania a demonstrat ca nu este eficienta furnizarea de cataloage gratuite. Doar o mica parte dintre cliente sau reprezentanti utilizeaza catalogul gratuit pentru a face comenzi.

Comanda Faberlic Romania

Comanda Faberlic Romania se achita la primire. Cand primiti coletul veti achita contravaloare comenzii cu bani cash. Comanda Faberlic Romania se lanseaza doar din magazinul online si veti beneficia de reduceri functie de valoarea totala a comenzii. Comanda pe care o veti achita va fi cea cu duscount, respectiv pretul produselor dupa reducere conform grilei. Reprezentantii faberlic Romania vor avea primi cadouri si bonificatii, reduceri speciale functie de nivelul de dezvoltare a retelei proprii.

Grila reduceri Faberlic Romania

Reducerile Faberlic Romania se calculeaza functie de punctele acumulate intr-o comanda. De exemplu un produs are (pe langa pret) un numar de puncte Faberlic care sunt stabilite functie de pretul de catalog. Fiecare produs Faberlic Romania are un pret unic de catalog.

Cat reprezinta in lei valoarea unui punct Faberlic Romania? Raportul punct Faberlic / pret produs este de 5 lei pentru cosmetice, parfumerie, produse curatenie si 10 lei pentru imbracaminte. Astfel, un produs din gama cosmeticelor de 40 de lei va aduce 8 puncte Faberlic Romania. Pentru produse cosmetice de 250 lei (pret afisat in catalogul Faberlic) veti acumula 50 de puncte Faberlic. Pentru imbracaminte insa la haine in vloare totala (de exemplu) de 300 lei veti acumula 30 de puncte Faberlic.

Grila de reduceri Faberlic Romania se aplica functie de aceste puncte acumulate. Mai jos aveti cele doua reduceri importante acordate pentru reprezentanti de Faberlic Romania.

  • 20% pentru comenzile pana in 50 p
  • 26% pentru comenzile mai mari de 50 p

Astfel, pentru cosmetice in valoare mai mare de 250 lei (pret de catalog) veti beneficia de o reducere de 26%.

Detergenti Faberlic Romania

Faberlic Romania vine si cu o importanta oferta de detergenti lchizi. In ultimii 10 ani Faberlic a investit in cercetarea din zona detergentilor de rufe. Detergentii Faberlic Romania vor fi disponibili doar din magazinul online dupa activarea contului. Pachetul de detergenti Faberlic este prezentat in clipul video de mai sus.

Pachetul Faberlic Home este setul complet de detergenti de la aceasta firma. Detergentii faberlic sunt deosebit de concentrati si extrem de economici dar si usor de utilizat totodata.

Faberlic Catalog Romania

Dupa aproximativ 5 ani Faberlic revine in Romania. 2017 este anul in care „albastrul de Rusia” revine in Romania prin Faberlic. Catalogul Faberlic Romania poate fi consultat de pe acest website. Un catalog Faberlic Romania online disponibil si accesibil de pe orice dispozitiv. Dupa inscriere Faberlic Romania veti putea lansa comenzile doar din magazinul online. pentru a lansa coenzi este necesar sa va inscrieti si sa aveti propriul cont Faberlic Romania.

Primul catalog Faberlic Romania va fi lansat pe 17 iunie… 2017. Pentru a primi acest prim catalog Faberlic Romania de colectie este necesar sa va inscrieti pe acest site inainte de lansarea oficiala. Cum se spune: primii veniti, primii serviti. Cu un catalog Faberlic Romania de colectie. Va inscrieti de pe acest site si imediat dupa lansarea oficiala veti primi pe adresa furnizata la inscriere primul catalog Faberlic Romania 2017.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply